Welcome, Guest
Username: Password: Remember me

TOPIC: submenu don´t display in responsive mode

submenu don´t display in responsive mode 2 years 8 months ago #7320

Sorry for my english, i´m spanish...

I have a problem with the main menu in responsive mode. I can´t see the submenus because the + icon don´t appears. Is there any way to activate it?

this is my website: www.iesemilioprados.com

[attachment:1]C:\fakepath\prueba.jpg[/attachment]
The administrator has disabled public write access.

Re: submenu don´t display in responsive mode 2 years 8 months ago #7321

  • trungdt
  • trungdt's Avatar
  • OFFLINE
  • Administrator
  • Posts: 2287
  • Thank you received: 997
  • Karma: 121
Hello,

It's problem from your icon image, it's blank:

www.iesemilioprados.com/media/jui/img/glyphicons-halflings.png

It should be like this:

demo.omegatheme.com/joomla25/ot_rendcore...hicons-halflings.png

So please download our icon image from link above and upload override your current image

Regards
The administrator has disabled public write access.

Re: submenu don´t display in responsive mode 2 years 8 months ago #7325

Thanks for responding so quickly. I had taken that picture because I went out this error that appears in the picture I attached you. Might you help me to not go aside those icons when editing an article? Thank you so much hope your answer
This image is hidden for guests. Please log in or register to see it.
The administrator has disabled public write access.

Re: submenu don´t display in responsive mode 2 years 8 months ago #7331

  • trungdt
  • trungdt's Avatar
  • OFFLINE
  • Administrator
  • Posts: 2287
  • Thank you received: 997
  • Karma: 121
Could you please send me your admin account ? so i can check this error.

Email: services(at)omegatheme(dot)com

Regards
The administrator has disabled public write access.

Re: submenu don´t display in responsive mode 2 years 8 months ago #7332

i send a emial thank you very much
Last Edit: 2 years 8 months ago by malagamicro.
The administrator has disabled public write access.

Re: submenu don´t display in responsive mode 2 years 8 months ago #7333

  • trungdt
  • trungdt's Avatar
  • OFFLINE
  • Administrator
  • Posts: 2287
  • Thank you received: 997
  • Karma: 121
Hello,

You should edit line 89 file /media/k2/assets/css/k2.css
change this code:
background: url("../images/system/K2_Logo_105x40_24.png") no-repeat scroll 0 50% rgba(0, 0, 0, 0);

to
background: url("../images/system/K2_Logo_105x40_24.png") no-repeat scroll 0 50% rgba(0, 0, 0, 0) !important;

Regards
The administrator has disabled public write access.

Re: submenu don´t display in responsive mode 2 years 8 months ago #7336

Thanks again for responding so quickly. I searched on line 89 but the line of code you're saying does not appear to me. I am attaching the css file. thanks
The administrator has disabled public write access.

Re: submenu don´t display in responsive mode 2 years 8 months ago #7362

thank you very much, all solved.
The administrator has disabled public write access.
Time to create page: 0.179 seconds