normal Problem with translation for polish language

More
10 years 7 months ago #6072 by Mateusz Dublinowski
Hello,
at start sorry for my english. I know - is very bad. I have a problem. I bought template OT Jewlery for Prestashop. I installed demo quickstart from package and I added polish language from official page Prestashop. Problem is which some words - look image. On image I pointed out polish words (red color) and words, which not translate (blue color). And next problem. In the pages does not display some image - look at green arrow on image. Help me! Where and how I change language?
Attachments:

Please Log in or Create an account to join the conversation.

More

Warning: Undefined variable $end_tag_params in /home/omegatheme/public_html/libraries/kunena/External/Nbbc/src/BBCode.php on line 2321

Warning: Undefined variable $end_tag_params in /home/omegatheme/public_html/libraries/kunena/External/Nbbc/src/BBCode.php on line 2321

Warning: Undefined variable $end_tag_params in /home/omegatheme/public_html/libraries/kunena/External/Nbbc/src/BBCode.php on line 2321
10 years 7 months ago - 10 years 7 months ago #6080 by Trung Duong
Hello,

Can you send me your site info (FTP & admin to access backend ) ? so i can help you.

Regards

p/s: include this topic into your mail, plz

Support email: services(at)omegatheme(dot)com


Follow Us to keep updated!

[img


[img


[img]...[/img]

[img]...[/img]

[img]...[/img]
Last edit: 10 years 7 months ago by Trung Duong.

Please Log in or Create an account to join the conversation.

Time to create page: 0.232 seconds

About Growth

Innovative tech for eCommerce growth

Contact Info

Head: No. 3, 175/55 Lane, Lac Long Quan St., Nghia Do Ward, Cau Giay District, Hanoi City, Vietnam