Welcome, Guest
Username: Password: Remember me

TOPIC: Won't show modules when I use on selected pages only

Won't show modules when I use on selected pages only 2 years 8 months ago #7249

Hello on my site I tried to put some modules on the left side of the products and when i choose on selected pages only they disapper but I know I am using the right pages..

Help??

Thank you!
The administrator has disabled public write access.

Re: Won't show modules when I use on selected pages only 2 years 8 months ago #7251

  • trungdt
  • trungdt's Avatar
  • OFFLINE
  • Administrator
  • Posts: 2287
  • Thank you received: 997
  • Karma: 121
So did you use right position name ?
The administrator has disabled public write access.

Re: Won't show modules when I use on selected pages only 2 years 8 months ago #7252

I said it showed when I selected 'on all pages' so obviously its correct.
But when I choose 'on selected only' it dissappears....
The administrator has disabled public write access.

Re: Won't show modules when I use on selected pages only 2 years 8 months ago #7261

  • trungdt
  • trungdt's Avatar
  • OFFLINE
  • Administrator
  • Posts: 2287
  • Thank you received: 997
  • Karma: 121
Hi,

Can you tell me more details by sending an email ? so i need your admin account and login to test it.

Regards
The administrator has disabled public write access.

Re: Won't show modules when I use on selected pages only 2 years 8 months ago #7263

whats your email?
The administrator has disabled public write access.

Re: Won't show modules when I use on selected pages only 2 years 8 months ago #7265

  • trungdt
  • trungdt's Avatar
  • OFFLINE
  • Administrator
  • Posts: 2287
  • Thank you received: 997
  • Karma: 121
You can send it to: services(at)omegatheme(dot)com

Regards
The administrator has disabled public write access.

Re: Won't show modules when I use on selected pages only 2 years 8 months ago #7267

Sent
The administrator has disabled public write access.

Re: Won't show modules when I use on selected pages only 2 years 8 months ago #7283

  • trungdt
  • trungdt's Avatar
  • OFFLINE
  • Administrator
  • Posts: 2287
  • Thank you received: 997
  • Karma: 121
Hello,

I've just checked your site, this issue has been solved by selecting right menu product to show (you has selected wrong menu), so it's working like a charm now.

I just edit one module Contact Details, it's assigned to left and select all menu items(Mega Menu)and it's showing product page now!

Regards
The administrator has disabled public write access.
Time to create page: 0.189 seconds