Welcome, Guest
Username: Password: Remember me

TOPIC: Not scrolling & display all logos at once

Not scrolling & display all logos at once 2 years 1 day ago #7918

  • slvcontact
  • slvcontact's Avatar
  • OFFLINE
  • Fresh Boarder
  • Posts: 3
  • Karma: 0
I make a horizontal carousel. But the images are displayed all at once. No scrolling. Button next/prev. not work.

Probably some kind of conflict

Joomla! 3.3.6
OT Client Logos Scroller last version

Please help
The administrator has disabled public write access.

Not scrolling & display all logos at once 2 years 1 day ago #7920

  • trungdt
  • trungdt's Avatar
  • OFFLINE
  • Administrator
  • Posts: 2287
  • Thank you received: 997
  • Karma: 121
Hello,

Does your template use bootstrap framework ? could you please show me your site url ?

Regards
The administrator has disabled public write access.

Not scrolling & display all logos at once 2 years 1 day ago #7923

  • slvcontact
  • slvcontact's Avatar
  • OFFLINE
  • Fresh Boarder
  • Posts: 3
  • Karma: 0
Yes, I use.
My test site
The administrator has disabled public write access.

Not scrolling & display all logos at once 2 years 1 day ago #7924

  • trungdt
  • trungdt's Avatar
  • OFFLINE
  • Administrator
  • Posts: 2287
  • Thank you received: 997
  • Karma: 121
Hi,

You have a problem with JS loading files, there're no js file in your header(Jquery). Please check it

Regards
The administrator has disabled public write access.

Not scrolling & display all logos at once 2 years 19 hours ago #7926

  • slvcontact
  • slvcontact's Avatar
  • OFFLINE
  • Fresh Boarder
  • Posts: 3
  • Karma: 0
Hi,

thanks for the quick reply and the desire to help.
All java scripts were at the end of the page (test version). Now I moved them to the header, but the result did not change.
What else can cause a conflict, how it can be traced?

Sorry, I'm not a master of Joomla, but I want to use this nice module very much.
The administrator has disabled public write access.

Not scrolling & display all logos at once 10 months 1 week ago #8454

  • sakala
  • sakala's Avatar
  • OFFLINE
  • Fresh Boarder
  • Posts: 1
  • Karma: 0
Hello,

I am having the same problem on Joomla! 3.4.1 Stable [ Ember ] 21-March-2015

When the site is offline and I login as Super User, the module is scrolling and displaying all at once. When I put the site online and I enter as a public, all the logos are shown and no scrolling.

What can I do? Please help me, this is the last thing I need to fix before the launch of the website.

Thank you!


Edit: disabled tooltip and it works
Last Edit: 10 months 1 week ago by sakala.
The administrator has disabled public write access.
Time to create page: 0.170 seconds