normal Slideshow Problem

More
11 years 3 months ago #4176 by Sid bern
Slideshow Problem was created by Sid bern
HI,
I seem to be having problems with OT K2 Slideshow in OT ODIO. After replacing the image with my own, that image doesn't display instead I get a default image title. Please see link below, thank you.

naijaworld.co/campaign/

I tried to download the component, it seems like it is not the same. I have been battling with this since morning, I have deleted and reinstalled this template with no success.

Please Log in or Create an account to join the conversation.

More
11 years 3 months ago #4188 by Sid bern
Replied by Sid bern on topic Re: Slideshow Problem
I am waiting for help with this problem, anyone?

Please Log in or Create an account to join the conversation.

More

Warning: Undefined variable $end_tag_params in /home/omegatheme/public_html/libraries/kunena/External/Nbbc/src/BBCode.php on line 2321

Warning: Undefined variable $end_tag_params in /home/omegatheme/public_html/libraries/kunena/External/Nbbc/src/BBCode.php on line 2321

Warning: Undefined variable $end_tag_params in /home/omegatheme/public_html/libraries/kunena/External/Nbbc/src/BBCode.php on line 2321
11 years 2 months ago #4197 by Trung Duong
Replied by Trung Duong on topic Re: Slideshow Problem
Your site is offline and i can't check what the problem.

Regards

Support email: services(at)omegatheme(dot)com


Follow Us to keep updated!

[img


[img


[img]...[/img]

[img]...[/img]

[img]...[/img]

Please Log in or Create an account to join the conversation.

Time to create page: 0.247 seconds

About Growth

Innovative tech for eCommerce growth

Contact Info

Head: No. 3, 175/55 Lane, Lac Long Quan St., Nghia Do Ward, Cau Giay District, Hanoi City, Vietnam