Welcome, Guest
Username: Password: Remember me

TOPIC: Blog content images problem on internet explore

Blog content images problem on internet explore 3 years 5 months ago #5248

  • ninzabi
  • ninzabi's Avatar
  • OFFLINE
  • Junior Boarder
  • Posts: 24
  • Karma: 0
Blog's content images display o.k on firefox..but problem on internet explore. They are not displayed as same as firefox. The images are stretching down (square) instead of rectangular. How can we fix that?

Thanks
Have a good day
The administrator has disabled public write access.

Re: Blog content images problem on internet explore 3 years 5 months ago #5257

  • trungdt
  • trungdt's Avatar
  • OFFLINE
  • Administrator
  • Posts: 2287
  • Thank you received: 997
  • Karma: 121
Please post your url here and what's your ie version ?

Regards
The administrator has disabled public write access.

Re: Blog content images problem on internet explore 3 years 4 months ago #5368

  • ninzabi
  • ninzabi's Avatar
  • OFFLINE
  • Junior Boarder
  • Posts: 24
  • Karma: 0
I use ie8. When I click any of BlogContent picture on frontpage then it's shown stretching down (square) instead of rectangular from omegatheme.com website. May be my internet explore 8 but I am not sure.
The administrator has disabled public write access.

Re: Blog content images problem on internet explore 3 years 4 months ago #5371

  • trungdt
  • trungdt's Avatar
  • OFFLINE
  • Administrator
  • Posts: 2287
  • Thank you received: 997
  • Karma: 121
Did you install any plugin that used for images ?

If you can show me your site url then i can test it.

Best Regards
The administrator has disabled public write access.

Re: Blog content images problem on internet explore 3 years 4 months ago #5436

  • ninzabi
  • ninzabi's Avatar
  • OFFLINE
  • Junior Boarder
  • Posts: 24
  • Karma: 0
No, I did not install any plugin. I think because my internet explore 8 because I also checked on your site at: demo.omegatheme.com/joomla25/ot_emagazine/ and it has the same problem when I click any of BlogContent picture on frontpage.

Thanks
The administrator has disabled public write access.

Re: Blog content images problem on internet explore 3 years 4 months ago #5437

  • trungdt
  • trungdt's Avatar
  • OFFLINE
  • Administrator
  • Posts: 2287
  • Thank you received: 997
  • Karma: 121
Hello,

I did not find problem on my IE8/windown7

Regards
The administrator has disabled public write access.
Time to create page: 0.175 seconds