normal Shop vendor tab don't show!

More
11 years 5 months ago #2909 by Daniel Blasco
I installed the full pack ot_ceramic and noticed that the tab does not appear vendor!. I have installed other template for another client ot_valupat it's the same!

Curiously in the free template ot_ante I don't have this problem.

I reinstalled VirtueMart :blink: and still the same. In another test site is shown without problem.
Is it very strange?
Attachments:

Please Log in or Create an account to join the conversation.

More

Notice: Undefined variable: end_tag_params in /home/omegatheme/public_html/libraries/kunena/External/Nbbc/src/BBCode.php on line 2321

Notice: Undefined variable: end_tag_params in /home/omegatheme/public_html/libraries/kunena/External/Nbbc/src/BBCode.php on line 2321

Notice: Undefined variable: end_tag_params in /home/omegatheme/public_html/libraries/kunena/External/Nbbc/src/BBCode.php on line 2321
11 years 5 months ago #2920 by Trung Duong
Solutions:
1. Empty tables:

_virtuemart_vendors
_virtuemart_vendors_en_gb

2. Login your Backend -> VM -> Config -> Shop:

- Select "administrated multivendor"

3. Backend -> VM -> Shop -> Additional Information

- Fill out all information that it required then save

4. Backend -> VM -> Orders & Shoppers -> Shoppers

- Enable Vendo for your administrator account that you fill out full info at step 3

5. Backend -> VM -> Shop -> Vendor

- Add new Vendor and done, you can change Currency from here.

Support email: services(at)omegatheme(dot)com


Follow Us to keep updated!

[img


[img


[img]...[/img]

[img]...[/img]

[img]...[/img]
The following user(s) said Thank You: Daniel Blasco, Rafael Gonzalez, Kirill Kharlamov

Please Log in or Create an account to join the conversation.

More
11 years 2 months ago - 11 years 2 months ago #3869 by Kirill Kharlamov
Hello!
I've completed all of the item ( www.omegatheme.com/ot-ceramic/shop-vendo...don-t-show.html#2920 ), now there is an error (displayed in the Frontend and backend)
"No Shop Currency defined! Go to site.ru/administrator/index.php?option=c...w=user&task=editshop "
Trying to fill all the information in the tabs of the vendor and the additional information, but the error still persists.
In the Frontend currency symbol instead of the characters are udef.
Please help solve the problem.
Last edit: 11 years 2 months ago by Kirill Kharlamov.

Please Log in or Create an account to join the conversation.

More
11 years 2 months ago #3878 by Trung Duong
Did you select currency for your shop at Vendor tab ?

Regards

Support email: services(at)omegatheme(dot)com


Follow Us to keep updated!

[img


[img


[img]...[/img]

[img]...[/img]

[img]...[/img]

Please Log in or Create an account to join the conversation.

More
11 years 1 month ago #4230 by ciprian gelu
I have the same problem.I instaled te demo version on Ot Ante.and i dont have the Ventor tab.

Please Log in or Create an account to join the conversation.

More
11 years 1 month ago #4248 by Trung Duong
Sorry, we will not support free user in membership area. Please make an order this template to get support ;)

Regards

Support email: services(at)omegatheme(dot)com


Follow Us to keep updated!

[img


[img


[img]...[/img]

[img]...[/img]

[img]...[/img]

Please Log in or Create an account to join the conversation.

Time to create page: 0.299 seconds

About Growth

Innovative tech for eCommerce growth

Contact Info

Head: No. 3, 175/55 Lane, Lac Long Quan St., Nghia Do Ward, Cau Giay District, Hanoi City, Vietnam