normal not working

More
10 years 9 months ago - 10 years 9 months ago #5333 by vahid a
not working was created by vahid a
hi,
i downloaded this theme and i installed it with Import/Export a theme module and every things was good, but i can't see any thing in my shop homepage, this is a screen from my home page, i use prestashop in local with wamp server.
i tried in 1.5.2 , 1.5.3 and 1.5.4 versions...

Last edit: 10 years 9 months ago by vahid a.

Please Log in or Create an account to join the conversation.

More

Notice: Undefined variable: end_tag_params in /home/omegatheme/public_html/libraries/kunena/External/Nbbc/src/BBCode.php on line 2321

Notice: Undefined variable: end_tag_params in /home/omegatheme/public_html/libraries/kunena/External/Nbbc/src/BBCode.php on line 2321

Notice: Undefined variable: end_tag_params in /home/omegatheme/public_html/libraries/kunena/External/Nbbc/src/BBCode.php on line 2321
10 years 9 months ago #5334 by Trung Duong
Replied by Trung Duong on topic Re: not working
Did you upload override FrontController to your server ? and you don't have demo data too.

Regards

Support email: services(at)omegatheme(dot)com


Follow Us to keep updated!

[img


[img


[img]...[/img]

[img]...[/img]

[img]...[/img]
The following user(s) said Thank You: vahid a

Please Log in or Create an account to join the conversation.

More
10 years 9 months ago #5335 by vahid a
Replied by vahid a on topic Re: not working
Yes i uploaded that file, i have demo data too, installed a fresh version of prestashop 1.5.3 .

this screen from before install ...

Please Log in or Create an account to join the conversation.

More
10 years 9 months ago #5340 by vahid a
Replied by vahid a on topic Re: not working
I tested one of your other template it has has same problem, OT Jewelry .

Please Log in or Create an account to join the conversation.

More
10 years 9 months ago #5341 by Trung Duong
Replied by Trung Duong on topic Re: not working
Hello,

Because your account is free so you can't download full package with modules that added to hook in that template. So you can't get it work

Regards

Support email: services(at)omegatheme(dot)com


Follow Us to keep updated!

[img


[img


[img]...[/img]

[img]...[/img]

[img]...[/img]

Please Log in or Create an account to join the conversation.

More
10 years 9 months ago - 10 years 9 months ago #5342 by mehrnoosh z
Replied by mehrnoosh z on topic Re: not working
i have this problem and i can't use this theme,and i also use prestashop 1.5.3
please help me!
Last edit: 10 years 9 months ago by mehrnoosh z.

Please Log in or Create an account to join the conversation.

Time to create page: 0.320 seconds

About Growth

Innovative tech for eCommerce growth

Contact Info

Head: No. 3, 175/55 Lane, Lac Long Quan St., Nghia Do Ward, Cau Giay District, Hanoi City, Vietnam