Welcome, Guest
Username: Password: Remember me

TOPIC: bg of article's content are not displaying

bg of article's content are not displaying 4 years 8 months ago #335

  • chivi
  • chivi's Avatar
  • OFFLINE
  • Fresh Boarder
  • Posts: 5
  • Thank you received: 5
  • Karma: 0
Hello Team,

The Background of the article's content and right & left modules bg's are not displaying. Can someone help me to solve this?

Regards,
ChiVi
The administrator has disabled public write access.
The following user(s) said Thank You: makcimka

Re: bg of article's content are not displaying 4 years 8 months ago #336

  • linh_omg
  • linh_omg's Avatar
  • OFFLINE
  • Moderator
  • Posts: 910
  • Thank you received: 568
  • Karma: 25
chivi wrote:
Hello Team,

The Background of the article's content and right & left modules bg's are not displaying. Can someone help me to solve this?

Regards,
ChiVi

Hi ChiVi,

As you see the demos, the homepage/frontpage don't show article, just show modules. In inner-page show article and right modules.
The module when published will have a class "megamod" in it html code, and the background you see is presented by this css:
.megamod {
    background: url("../images/mod-br.jpg") no-repeat scroll 100% 100% transparent;
    ...
}

I have a suggest that, since you are not family with them (modules/articles administrating, frontpage presenttation, etc.) you should install the downloaded Demos Installation package in your localhost and follow it to understand how to work with all of them. That's the fast way to make your site.
And how to install the Demos package? It's as same as you install the original Joomla! package. Or you can see here.

Thanks for using our products!
If you need to send us FTP access / host access, administrator access or any private information:
services(at)omegatheme(dot)com or drop a ticket www.omegatheme.com/member/
The administrator has disabled public write access.
The following user(s) said Thank You: makcimka
Time to create page: 0.156 seconds