Welcome, Guest
Username: Password: Remember me

TOPIC: Slide show is not working perfectly

Slide show is not working perfectly 4 years 8 months ago #308

  • chivi
  • chivi's Avatar
  • OFFLINE
  • Fresh Boarder
  • Posts: 5
  • Thank you received: 5
  • Karma: 0
I installed the OT Calibra free joomla1.7 template. The slides(images) are not showing right side. But the slider content is appearing left side... can someone help me to fix this issue?

Thanks in advance
The administrator has disabled public write access.
The following user(s) said Thank You: makcimka

Re: Slide show is not working perfectly 4 years 8 months ago #311

  • linh_omg
  • linh_omg's Avatar
  • OFFLINE
  • Moderator
  • Posts: 910
  • Thank you received: 568
  • Karma: 25
chivi wrote:
I installed the OT Calibra free joomla1.7 template. The slides(images) are not showing right side. But the slider content is appearing left side... can someone help me to fix this issue?

Thanks in advance

Hi chivi,
Did you insert images to the articles? This module will get the first found image in the article (or introtext part if there is a readmore break).
Also could you please give us a link?

Thanks for using our products!
If you need to send us FTP access / host access, administrator access or any private information:
services(at)omegatheme(dot)com or drop a ticket www.omegatheme.com/member/
The administrator has disabled public write access.
The following user(s) said Thank You: makcimka

Re: Slide show is not working perfectly 4 years 8 months ago #312

  • chivi
  • chivi's Avatar
  • OFFLINE
  • Fresh Boarder
  • Posts: 5
  • Thank you received: 5
  • Karma: 0
I dont understand where I have to insert the articles with images? visit the site www.divyaprerna.org

This is a non profit organisation for which I want to install this template. If you help me to fix this issue in 2 hrs time...it will be useful for me...otherwise I have to look after some other working templates to complete the job.

I appreciate your time and help.

Thanks. Regards, ChiVi
The administrator has disabled public write access.
The following user(s) said Thank You: makcimka

Re: Slide show is not working perfectly 4 years 8 months ago #313

  • linh_omg
  • linh_omg's Avatar
  • OFFLINE
  • Moderator
  • Posts: 910
  • Thank you received: 568
  • Karma: 25
chivi wrote:
I dont understand where I have to insert the articles with images? visit the site www.divyaprerna.org

This is a non profit organisation for which I want to install this template. If you help me to fix this issue in 2 hrs time...it will be useful for me...otherwise I have to look after some other working templates to complete the job.

I appreciate your time and help.

Thanks. Regards, ChiVi

Please give us your administrator account via www.omegatheme.com/contact-us/contact-support-team.html and I will directly do it for you, so you can follow that.
If you need to send us FTP access / host access, administrator access or any private information:
services(at)omegatheme(dot)com or drop a ticket www.omegatheme.com/member/
The administrator has disabled public write access.
The following user(s) said Thank You: makcimka

Re: Slide show is not working perfectly 4 years 8 months ago #317

  • chivi
  • chivi's Avatar
  • OFFLINE
  • Fresh Boarder
  • Posts: 5
  • Thank you received: 5
  • Karma: 0
Thank you. I myself tried and understand how to insert the images. I am very happy to use this template.

Regards,
Chivi. :cheer:
The administrator has disabled public write access.
The following user(s) said Thank You: makcimka
Time to create page: 0.160 seconds