Welcome, Guest
Username: Password: Remember me

TOPIC: MainMenu background disappeared

MainMenu background disappeared 4 years 1 month ago #2029

Hi, can you clarify why menu bacground dissapesred as at screenshot?
This image is hidden for guests. Please log in or register to see it.


Thanks for help
The administrator has disabled public write access.

Re: MainMenu background disappeared 4 years 1 month ago #2039

  • linh_omg
  • linh_omg's Avatar
  • OFFLINE
  • Moderator
  • Posts: 910
  • Thank you received: 568
  • Karma: 25
Hi,
please post your url here and we can see the mistaken of modifying

thanks
If you need to send us FTP access / host access, administrator access or any private information:
services(at)omegatheme(dot)com or drop a ticket www.omegatheme.com/member/
The administrator has disabled public write access.

Re: MainMenu background disappeared 4 years 1 month ago #2081

  • antanis666
  • antanis666's Avatar
  • OFFLINE
  • Fresh Boarder
  • Posts: 1
  • Karma: 0
Just enable Article QScroll module ;)
The administrator has disabled public write access.

Re: MainMenu background disappeared 4 years 1 month ago #2083

  • mathewpike
  • mathewpike's Avatar
  • OFFLINE
  • Fresh Boarder
  • Posts: 1
  • Karma: 0
I am having the same problem, its not the QScroll Module as it has nothing to do with the menu backgrounds (as far as i can see anyway).

I have menu backgrounds for the Green template style but when i change to orange or blue the menu backgrounds disappear.

I have looked at the css and i cant find any problems with them, can anybody help please.
The administrator has disabled public write access.

Re: MainMenu background disappeared 4 years 1 month ago #2087

  • linh_omg
  • linh_omg's Avatar
  • OFFLINE
  • Moderator
  • Posts: 910
  • Thank you received: 568
  • Karma: 25
mathewpike wrote:
I am having the same problem, its not the QScroll Module as it has nothing to do with the menu backgrounds (as far as i can see anyway).

I have menu backgrounds for the Green template style but when i change to orange or blue the menu backgrounds disappear.

I have looked at the css and i cant find any problems with them, can anybody help please.

Hi,
It maybe missing css for blue and orange.
So just simply add this css code into blue.css
.ot-mainmenu ul.menu li.active a, .ot-mainmenu ul.menu li.sfhover a {
    background: url("../../images/blue/menu-hover.png") no-repeat scroll right top transparent !important;
}
and orage.css
.ot-mainmenu ul.menu li.active a, .ot-mainmenu ul.menu li.sfhover a {
    background: url("../../images/orange/menu-hover.png") no-repeat scroll right top transparent !important;
}

Thanks
If you need to send us FTP access / host access, administrator access or any private information:
services(at)omegatheme(dot)com or drop a ticket www.omegatheme.com/member/
The administrator has disabled public write access.

Re: MainMenu background disappeared 3 years 9 months ago #3169

  • acwild
  • acwild's Avatar
  • OFFLINE
  • Fresh Boarder
  • Posts: 2
  • Karma: 0
I have the same problem with the menu in green mode but when the mouse is over the link ex. "Features" of the demo the link name disappear . When I click on it appear and open the sub menu link. Then when i going on on the other link appear demo layout with orange level in background and when i'm try to open the fourth link "multilevel" demo layout orange background not disappear. For major explane visit my demo on demo.acwild.it/

Thanks for All
The administrator has disabled public write access.

Re: MainMenu background disappeared 3 years 9 months ago #3183

  • yeetown
  • yeetown's Avatar
  • OFFLINE
  • Fresh Boarder
  • Posts: 3
  • Thank you received: 1
  • Karma: 0
Any update on this. The problem is not with modifying anything. It is also happening on the demo (demo.omegatheme.com/joomla25/ot_ante.html) in all colors. The active menu background works, but the hover does not on the front page. It seems to work fine on the sub pages.

Does it have anything to do with the login module? When logged in, that changes the height of the top bar, but when that module is disabled the top bar disappears. Not sure that would change anything, but curious.
The administrator has disabled public write access.

Re: MainMenu background disappeared 3 years 9 months ago #3185

  • lenne
  • lenne's Avatar
  • OFFLINE
  • Fresh Boarder
  • Posts: 1
  • Karma: 0
Same Problem here, plus the whole menue behaves really strangely, any help ?

aw man, added css seemed to do the trick, thanks !
Last Edit: 3 years 9 months ago by lenne.
The administrator has disabled public write access.

Re: MainMenu background disappeared 3 years 9 months ago #3203

  • trungdt
  • trungdt's Avatar
  • OFFLINE
  • Administrator
  • Posts: 2287
  • Thank you received: 997
  • Karma: 121
Hello,

Please download this module and install it again, it's conflict jQuery. So you should select jquery in K2 option: 1.7.x

Regards
Attachments:
  • Attachment This attachment is hidden for guests. Please log in or register to see it.
The administrator has disabled public write access.

Re: MainMenu background disappeared 3 years 9 months ago #3211

  • acwild
  • acwild's Avatar
  • OFFLINE
  • Fresh Boarder
  • Posts: 2
  • Karma: 0
Thanks, but when i Try to insall the file it says :

JInstaller: :Install: the file doesn't exist in /demo/tmp/install_50c5ada5e5251/javascript

:blink:
The administrator has disabled public write access.

Re: MainMenu background disappeared 3 years 9 months ago #3227

  • trungdt
  • trungdt's Avatar
  • OFFLINE
  • Administrator
  • Posts: 2287
  • Thank you received: 997
  • Karma: 121
Sorry about error issue, please download new FIXED file here.

Best Regards
Attachments:
  • Attachment This attachment is hidden for guests. Please log in or register to see it.
Last Edit: 3 years 9 months ago by trungdt.
The administrator has disabled public write access.
The following user(s) said Thank You: yeetown

Re: MainMenu background disappeared 3 years 9 months ago #3278

  • yeetown
  • yeetown's Avatar
  • OFFLINE
  • Fresh Boarder
  • Posts: 3
  • Thank you received: 1
  • Karma: 0
Worked perfect. Thanks!
The administrator has disabled public write access.

Re: MainMenu background disappeared 3 years 1 week ago #5901

  • wu350181
  • wu350181's Avatar
  • OFFLINE
  • Fresh Boarder
  • Posts: 12
  • Karma: 0
Wish this one is better , thanks anyway
The administrator has disabled public write access.

Re: MainMenu background disappeared 3 years 1 week ago #5902

  • wu350181
  • wu350181's Avatar
  • OFFLINE
  • Fresh Boarder
  • Posts: 12
  • Karma: 0
Hi @trungdt, I installed but in the module part i couldn't find any sign of this module, it is not on the list
why?
The administrator has disabled public write access.
Time to create page: 0.184 seconds